Nyheter

Hilverda De Boer tar över Gustafssons Blommor

Från den 1 juli 2019 kommer Hilverda De Boer att ta över grossistföretaget Gustafssons Blommor. Verksamheten kommer att överföras till dotterbolaget Hilverda De Boer Sverige i Skövde. Gustafssons Blommor har i årtionden varit en viktig leverantör till svenska florister. Genom att överföra verksamheten till Hilverda De Boer Skövde kommer gemensamma kunder att kunna få ännu bättre service. Inte bara med underbara produkter från en välsorterad webbshop, utan även med effektiv logistik, som genomförs av ett team av erfarna medarbetare.

Logistiskt nav och lager

Hilverda De Boer Skövde fungerar främst som ett logistiskt nav för att snabbt leverera blommor och växter av hög kvalitet från odlare i Sverige, Nederländerna och övriga världen till florister. Vi kommer även att leverera produkter från Mariestadsblommor.
Florister kan själva reservera dessa produkter i det nederländska moderbolagets omfattande webbshop eller beställningsapp. Naturligtvis är det fortfarande möjligt att ringa eller skicka ett meddelande, då Hilverda De Boer prioriterar personlig service.
Även på själva anläggningen finns det alltid färska blommor och växter, så att florister snabbt kan fylla på sina lager.

I Skandinavien sedan 1950-talet

Hilverda De Boer är väletablerat på den skandinaviska marknaden. Ända sedan 1950-talet exporterar vi snittblommor från Aalsmeer, Nederländerna, till norra Europa. Förutom filialen i Skövde, har vi även en filial i Stockholm och sex filialer i Norge.
Moderbolaget i Nederländerna har 250 medarbetare, man exporterar till över 50 länder över hela världen och har en årsomsättning på mer än 1,25 miljarder kronor.

Om du har frågor, kontakta oss på:
Hilverda De Boer Skövde, Mark van der Weegen, Tel: 0500-41 45 55, E-post: info.skovde@hilverdadeboer.se

Vi ser fram emot ett blomstrande samarbete!