Nyheter

Hilverda De Boer startar en cash&carry i Stockholm

Den holländska exportören Hilverda De Boer kommer att öppna sin andra blomstergrossist i Sverige. Efter öppnandet av Hilverda De Boer i Skövde 2017 så kommer dom nu att etablera sig i Trädgårdshallen i Stockholm. Det kommer efter ett övertagande av Stockholms Blomstertjänst som har varit samarbetspartner med Hilverda De Boer i årtionden.

Trädgårdshallen

Hilverda De Boer Stockholm kommer att fokusera på snittblommor, oasis, papper och tillbehör till blomsterbutiker. Hilverda De Boer kommer att öppna onsdag den 5 september. Joakim Engstrand och Lars-Eric Andersson med personal kommer bli glada att träffa er.

Webshop och app

Hilverda De Boer Stockholm kommer att vara en mötesplats för florister som gärna vill ha ett brett utbud av svenska, holländska och globala blommor. Förutom att ha ett stort och brett sortiment i Stockholm så finns det ett ännu större sortiment på Hilverda De Boers webshop och app.  Via webshopen har florister tillgång 24/7 alla dagar i veckan till Hilverda De Boers lager i Aalsmeer, Holland. Med appen kan du beställa via telefon eller surfplatta var eller när det passar dig bäst. Order kommer att levereras till Trädgårdshallen eller till din butik inom två dagar.

Lite historia om Hilverda De Boer

Även om Hilverda De Boer Stockholm är ett nytt namn på den svenska marknaden från och med september så har Hilverda De Boer århundrade av erfarenhet av blommor och krukväxter. Sedan 1950-talet är Hilverda De Boer en av dom ledande blomsterexportörer till Skandinavien. Företaget har 250 anställda och exporterar till mer än 50 länder runt om i världen och har en årsomsättning på mer än 1,25 miljarder SEK.

Officiell öppning

Mer information om öppnandet kommer snart. För mer information om huvudkontoret för Hilverda De Boer i Holland, gå till www.hilverdadeboer.nl